Első munkahelyi élmény a HRC Groupnál!

A HRC Group tatabányai irodájának munkavállalója, Szandra - aki immáron több mint egy éve dolgozik nálunk - elmesélte, hogy miként került kapcsolatba cégünkkel.

 „Az interneten kerestem épp állást, amikor rábukkantam a HRC Group-ra, így kerültem közelebbi kapcsolatba velük, mint munkaerő-közvetítő céggel. Korábban nem volt még ilyen élményem, de nagyon megnyugtatóan és gördülékenyen zajlott minden. Az különösen jó és meghatározó élményem velük, hogy szinte rögtön munkát biztosítottak nekem a CCL Design Magyarországnál és a mai napig náluk dolgozom.

Jasper Judittal ismerkedtem meg először, nagyon rendes és kedves volt, mindent alaposan átrágtunk, áttekinthetően elmondta a folyamatokat, ha valamit nem értettem, - akár gyakorlati, akár adminisztrációs kérdésem merült fel – azt elmagyarázta. Innen vezetett az út a CCL-hez, ami nekem az első munkahelyem. A CCL egy címke gyártó cég, ahol eleinte hajtogatógépen dolgoztam, majd vizsgálógépekre kerültem és egyre nagyobb felelősséget kaptam, aminek nagyon örülök.

Jó tapasztalatokkal gyarapodtam a HRC Groupnál, ajánlom másoknak is, ha álláskeresési helyzetben vannak!”

/Szandra, a HRC Group munkavállalója/