Csapatépítés a Balatonon

A HRC Group csapata idén is ellátogatott a Balaton mellé, hogy az idei év sikereit, örömeit, büszkeségeit és viszontagságait egybefűzve közösen fújjuk ki a fáradt gőzt és egy kicsit együtt mulassunk. Érdemes tudni, hogy az ország hét különböző pontján telnek a szorgos munkanapok a HRCV-nél, így a személyes találkozás mindig külön öröm a csapat számára.

Idén Balatonboglárra esett a választás, ahol egy rövid vezetői üdvözlést követően átadhattuk magunkat az önfeledt szórakozásnak. A Rider Beachen töltöttük el ezt a két kellemes napot, közvetlenül a tóparton. 27-en voltunk, mind a hét régiónkból jöttek a mosolygós arcok, majdnem teljes létszámmal örülhettünk egymásnak. Az első napon nem volt túl kegyes hozzánk az idő, eléggé esős napot fogtunk ki, ám a csapatépítés sikerét nem befolyásolta.

Három csapat mérte össze erejét a csapatépítő feladatokban, majdnem este 10-ig tartott a megmérettetés, amelynek fő célja volt az együtt gondolkodás kialakítása, a közös stratégia alkotás és az „egy hajóban evezünk” érzés átadása. Volt minden, ami kell: színdarab, sóliszt gyurmás játék, HRCV nyers desszert készítés - lila-narancs színekkel, ahogy az nálunk szokás -, és zombis stratégiai székfoglaló játék is.

A remek ételek mellett alkalom nyílt egy kis lazításra, könnyed beszélgetésre és frissítő fogyasztásra is, így már rögtön oldottabbá vált az esti hangulat. Nagyon tartalmas programban volt részünk és a második nap már kegyes volt hozzánk az időjárás is, a sok napsütés mellett már a balatoni pancsolásra is lehetőségünk nyílt. Szándékosan nem szerepelt most a programok között semmilyen szakmai képzés, ez a két nap a miénk volt, ez most a pihenésről és a feltöltődésről szólt.

A képen a HRC Group csapata