HR Créme rendezvény Szolnokon 2022.10.20. Részletekért kattints ide.

HR Créme

A HR Créme elnevezéssel szervezzük szakmai találkozóinkat, melyek célja a HR szakma felpezsdítése. A találkozókra HR-rel, munkaüggyel foglalkozókat várunk, akik szívesen megvitatnák aktuális problémáikat a más-más cégeknél dolgozó kollégáikkal. Lehetőség nyílik az aktuális szakmai problémáik megbeszélésére, kérdések feltevésére olyan szakemberek társaságában, akik vagy hasonló cipőben járnak és ugyanazt a választ keresik, vagy már kész megoldással rendelkeznek. Ne kelljen minden egyes esetben feltalálni a személyzeti spanyolviaszt.

Havonta más-más városban szervezünk HR találkozót, különböző aktuális szakmai témákkal. Volt már szó a motivációról, stresszkezelésről, munkajogi változásokról, de az örök slágertéma, nem meglepő módon a munkavállalók megtartása. A témákhoz mi hozzuk a szakértőt, a kávét és a sütit, a résztvevők pedig a kérdéseiket és saját tapasztalatukat.

Kezdetben egy cukrászdában ültünk össze a helyi HR-esekkel, de néhány éve sok helyen abban a megtiszteltetésben lehet részünk, hogy a helyi HR-es kolléga lát minket vendégül a cégénél. Így a szakmai eszmecserén túl gyárlátogatással is gazdagodhatunk.

A HRCréme rendezvénysorozatról bővebben: www.facebook.com/hrcreme/