HRCréme – Győr

„Mert együtt könnyebb.”

Február 21.-én megrendezésre került a HRCréme Győrben, aminek az impozáns Garzon Pláza Hotel adott helyet. A szervezők a résztvevőket a nagyszerű program mellett, frissítőkkel, meleg pogácsával és csodás süteményekkel várták, így a jóhangulat garantált volt annak érdekében, hogy egy igazán értékes és értékadó délutánt tölthessenek el együtt a HR szakma szereplői, ahol megoszthatják egymással tapasztalataikat, valamint nehézségeiket.

De, hogy mi is az a HRCréme?

A HRCréme azzal a céllal jött létre, hogy összehozza azokat a szakembereket, akik hasonló cipőben járnak. Ahol a szakemberek megbeszélhetik az aktuális problémáikat, feltehetik a kérdéseiket, így segítve egymást, hiszen vagy ugyanarra keresik a választ, vagy már egy kész megoldással rendelkeznek. Minden alkalommal más-más városban szervezzük meg ezeket a találkozókat, ahol különböző témákat veszünk górcső alá. Volt már szó motivációról, stresszkezelésről és munkajogi változásokról is.

A mostani beszélgetés során a régióban elvégzett fluktuációs kutatás eredményei kerültek bemutatásra. 

Miért éppen fluktuáció?

A fluktuáció minden szakember álma, na meg persze rémálma egyaránt. A beszélgetés során, olyan kérdésekre kerestük a választ mint, hogy:

  • Mit mutatnak a trendek?
  • Tudjuk-e befolyásolni a folyamatokat, vagy csak követjük az eseményeket?

Érdekel a téma Téged is? Keress meg minket, vagy csatlakozz a HRCréme közösséghez még ma 😊