HRCréme – Kecskemét

Február 23.-án Győr után most Kecskeméten is megrendezésre került a HRCréme, ahol az előző eseményhez hasonlóan, itt is a fluktuációs kutatás eredményeinek bemutatására került sor, olyan szakemberek társaságában, akik ugyanazokra a kérdésekre keresik a választ, valamint ugyanazokkal a nehézségekkel küzdenek meg nap mint nap. Az esemény fényét emelte az a tény is, hogy habár nem rendelkezünk itt irodával, így is sikerült egy olyan közösséget kialakítani, ahol a HR-esek számíthatnak egymás segítségére.

A fluktuáció olyan örök slágertéma, ami minden HR-est érint. Kinek az álma, kinek pedig a rémálma. Szakértőink alapos kutatást végeztek országosan a témában, amely során olyan kérdéseket jártak körbe, mint hogy Mit mutatnak a trendek? vagy, hogy Tudjuk-e befolyásolni a folyamatokat, vagy csak követjük az eseményeket? Ennek eredményei kerültek bemutatásra, majd a résztvevőknek lehetősége nyílt ezek megvitatására is, mindezt egy jó forró tea, kávé vagy ropogós pogácsa mellett.

A HRCréme egy olyan rendezvénysorozat, melyet a HRC Group csapata szervez, azzal a céllal, hogy a térség vállalatainál dolgozó HR-es munkatársakat összehozza. A rendezvénysorozat célja, egy olyan közösség kialakítása, ahol a résztvevők számára lehetőség nyílik a szakmai önképzésré és a tapasztalataik cseréjére.

Találkozzunk a következő eseményen, ahol beszélgethetünk és „szakmázhatunk”.

Mert együtt könnyebb.