Szakmai rendezvény Veszprémben

A HRC Group csapata időről időre, negyedéves rendszerességgel szervezi meg HR Crém elnevezésű, - HR-eseknek, HR vezetőnek, cégvezetőknek - szóló szakmai rendezvényét. Az idei HR Crém rendezvény júniusi állomása Veszprémben került megrendezésre, Erős Kata régióvezető szervezésében és dr. Takács Gábor munkajogi szakértő részvételével.

A téma már eleve igen aktuálisnak bizonyult, dr. Takács Gáborral zajlott az a kerekasztal beszélgetés, amelyen főként arról lehetett információt cserélni, hogy milyen jelentősen átalakult a hazai munkavállalói, munkaadói jogi szabályozói környezet. Érintettük a legjelentősebb hatályba lépett változásokat, kitértünk a munkaidő megszervezésére vonatkozó jogokra és kötelezettségekre, illetve az atipikus foglalkoztatás nyújtotta lehetőségekre. Szó esett még a GDPR-ról, illetve lehetőség volt egyéni témák, problémák megvitatására és kérdések feltevésére is.

Több mint 40 vezető képviseltette magát, a legkülönbözőbb cégektől. Első ránézésre a téma száraznak tűnhetett, pedig nem volt az. Záporoztak a kérdések, a legkülönbözőbb problémák jöttek elő, dr. Takács Gábor pedig a hozzá méltó szakértelemmel igyekezett a segítő válaszok megfogalmazásában. Jó szervezőhöz méltón próbáltuk tartani az időkorlátot, mégis voltak, akik még tudtak volna kérdezni.

Az volt a felvetés a résztvevőktől, hogy legyen még ilyen rendezvény, így ősszel természetesen jövünk a következő HR Crémmel, akkor talán majd egy kevésbé kötött, kiscsoportos témával.